sâmbătă, 22 octombrie 2011

Recomandari de luat in seama pentru Andries

Am auzit din surse foarte sigure stiu ca iti sunt traduse aceste postari si am sa iti fac citeva recomandari in ce priveste consecintele ultimelor masuri luate de tine ,adica reducerea salariilor la 2000 de euro.
Din momentul in care oameni stiu ca vor lua doar 2000 de euro marea majoritate vor fii cu ochii dupa furaciuni si este normal sa fie asa.Adica cauciucuri motorina poate chiar marfa din containere SAMD.
Neavind contract legal de munca nu poti decit sa le faci ce iai facut lu ala care a lasat camionul in Germania plin cu marfa si nesupravegeat,fac aceste precizari amnuntite pentru ca mi-a soptit o pasarica ca mai traduc si altii,adica sa il infierezi in fata colectivului iar lui sa i se rupa cu bani luati la zi.
Orice sofer poate sa iti vinda citeva tone de motorina iar in weekend la o cursa de Oostrum sa treaca in Germania sa ii scoata GPS ul si sa ii dai bani iar el adresa unde e masina sa o dea direct la politia germana si aia la KUEHNE&NAGEL SI ATUNCI SA VEZI DISTRACTIE.
Ti-am captat atentia nu e asa?
Indiferent ce vor spune catelusi tai asta e adevarul nu poti sa faci nimic Andries decit sa faci plata ,si sa speri ca nu se va auzi ,sau sa schimbi tot personalul inclusiv pe cei angajati in Cypru ,lucru foarte greu de realizat si cu niste costuri de imagine a firmei foarte mari.
Dupa cum stim s-a mai vindut motorina ,iar anghel si botezatu pot depune marturii si in fata colegilor acum cum au depus si in fata conduceri la un moment dat.Nu stiu daca la acel moment au facut un lucru rau sau bun si nici nu ma intereseaza ,din punctul meu de vedere este doar o turnatorie si atit.
Daca au ceva de spus pot comenta este la liber .
In ce il priveste pe Zoro nici nu cred ca o sa il mai pomenesc pentru ca acest blog nu este I G C sau Ecosal .
Imi este scirba de cita dreptate am avut in ce il priveste si ii doresc ce imi doreste el mie si sa i se intimple lui.
Intr-o postare de la inceputul acestui blog Iosif spunea ca DOMNUL TITI SI CU DOMNUL ANDRIES IAU DAT O PAINE DE MINCAT ,ei ba nea iosif vezi ca acum ti-au mai taiat din ea si nu cred ca nu o sa mai taie.Probabil in alte moduri.
Pentru baieti care sunt foarte prosti si imprastie aiure niste judecati de ale lor care nu sunt decit niste ineptii scoase de niste idioti fara creier cum ca ar fi inceput astia sa se uite la consum si bla bla bla ,nu este adevarat .
Asta este modul lor de a baga frica in oameni ca vezi doamne sunt cu ochi pe noi ,dar nu pentru asta ar trebui sa mai angajeze un om cel putin si la cit de scirtar e asta ar  concedia-o si pe sorasa.
Nu cred ca va apuca cineva luna decembrie cu salariul de 2500 de euro,asta ca sa va linistiti ca ar fii de vina cei care vin de acasa .
Inca o chestie ,cu oricine ai sta de vorba la vvt ceilanti sunt de vina si sunt curve,si nu ai domne cu cine sa faci nimic acolo si asa mai departe.
Total fals toti sunt lasi, curve sunt doar aia care dau cu subsemnatul pe la conducere in general.
In ultimele trei saptmini a fost un adevarat concurs de cautat scuze ,de genul pai unde sa ma duc ce sa fac ca e iarna si asa mai departe ,numai scuze altceva nimic ca nu poti sa ai curaj numai vara ca aia care dezapezesc in Romania si o ameninta ,pe zapada ,vara la plus 35 -40 de grade .
Ori ai curaj ori daca nu recunosti un adevar cit se poate de real.
Si la 2000 nu e rau la vvt si se pare ca Andries si-a dat seama ,cam tirziu zic eu.
Nu bani sunt problema cea mai mare ci conditiile de munca bai Zoro,care cind ai spus la sedinta ca Janet nu stie ce face Andries  si asa mai departe ,ce imbunatatiri de conditii ai negociat cu ei in afara sa iti pastrezi tu acelasi comision?
Cel mai bun lucru pe care l-ar putea face vvt recte Andries ,daca e adevarat ca are o firma in Romania,ar fi sa o angajeze pe Ana-Maria la acea firma si sa scape definitiv de Zoro care numai incurca lucrurile si cind le scapa de sub control ia numai decizii timpite.
Sa fim seriosi in afara de timpeni zoro asta nu face nimic bun.Alt avantaj ar fii ca ar veni soferi prosti dintr-o singura sursa adica exclusiv trimis din greseala sau nu de Ana-Maria nu si de nevasta lu Zoro sau soferul lui sau mai stie ce pipita din biroul ala de la mangalore.
Nu sunt un fan al susnumitei as putea spune dimpotriva dar citeva lucruri rele eliminate inseamna un lucru bun.Oricum ea face toata treaba acolo si de ce iar da Andries lu Zoro o groaza de bani cind ar putea sa o plateasca pe fata aia cu nici 5% din suma care o ia ala ca sa se plimbe si el pe acolo.
Inclusiv patronul de la Grup V stie de reducerea drastica a salariilor la VVT si nu e exclus ,chiar dimpotriva sa va treziti cu oarece oferte de lucru pe belgia cu 1950 de euro cu acte pe luxemburd.
Se ca ar fi primit un email cu detali despre ce se intimpla .
Atit pentru azi mai vorbim si zilele astea.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
PS.  Am auzit ca iar vor uni sa il omoare pe Mario ,sa imi spune-ti si mie cind sa nu pierd pomana si parastasul.Dar sugestia mea ar fi sa nu mai incercati sa ii omoriti ca aude Andries si mai antreneaza vreo doi trei si cine dracu stie ce o sa iasa cind o sa faca concurs care freaca mai tare soferi ala ramine titular.Doar vedeti ce sluga poate fii un om bagat in seama,uitati-va la aia de la motanu in jos.


                                                                                                                                          noapte buna



                              

5 comentarii:

smocker spunea...

si nu e normal sa fie asa ce el nu lea furat intrun fel 500 de mardei dintrun foc?asta e cind te maninca in cur te scarpini cu carbid de obicei.
nu stiam eu de ce zicea mario niste chesti cu un birou si cine sa faca curat in timpul zilei pe sub el acum ma-m prins curva batrina ce esti,iti sta capul numai la prostii.
hai sa traiti bine care si cu cine apuca.
bine macar ca nu mai injura nimeni ,adica un fel de vam spus eu .
sper ca teai convins bai iosife ca pupai mainile la fraieri astia degeaba.
sa ii zici lu anghel din partea mea sa stea acum doua luni la munca si doua acasa ca lui ii convine ,sal iau intre dinti.
nu o mai sugeti ca e mario de vina ca nu e.
cum va simtiti voi acu ca nu stiti cit o sa mai luati bani astia sau nu asa ma simteam eu atunci cind va faceati voi ploile si eu nu puteam sa rezolv nimic din cauza voastra si a lui gunoiu ala de zoro ,luasar citostatice de toti bani care iam pierdut eu din cauza lui ca nu o sai ajunga sa se trateze si o sa se duca pe cosor.dupa luptele cu andries a cistigat numai el.asa ca sariti si mai pupatil in pula ca va da o paine sa o maincati dupa ce se pise pe ea.asta e pentru domnul iosif

johny bravo spunea...

sunteti niste fraieri, v-ati imprumutat la banci, v-ati luat case ,sa dormiti tot in masini si sa platiti la banci de innebuniti ,asta dupa ce v-ati laudat si a auzit Florin Van Der Druta,ala care-l fute Andries in cur din cand in cand, si acum o sa munciti ca sclavii pe branci sa le achitati ,pana nu vi le ia banca si realizati ca le-ati facut buzunarele doldora de bani alora de la vvt,care isi bat joc de voi cu nerusinare pentru ca stiu ca sunteti legati de banci si nu aveti cum sa dati innapoi de la munca,daia s-a ajuns aici,PROSTILOR CE SUNTETI,O SA-I PUPATI IN CUR SI CU 1400 DE EUROI...........................................






... pentru MARIO...

SUGEAMEA-I TOATA PULA DE COCALAR JEGOS SI TOATE BOLILE DIN LUME LA GURA TA AIA SPURCATA SA AJUNGA,CA DIN CAUZA TA S-A AJUNS AICI,MUISTU-LE VEZI CA NU TE-AM UITAT,PRIMUL CONCEDIU CARE-L VOI AVEA CURAND VA FI LIMASSOL ,SI NU MA MAI CAUTA CA NU MAI LUCREZ LA VVT, BELGIA SCRIE PE MINE CU ACTE IN REGULA ,IMPUTICIUNE CU MUSTATA CE ESTI,SI CAND DESCHIZI GURA PUTI...CACAT PANSAT,MAI BINE CRAPAI CAND T-AU INCINS AIA PE VAPOR,SI TU REPEDE TE-AI SCUZAT CA AI CAZUT IN MAGAZIE,PACAT CA NU TE-AU ARUNCAT AIA LA BALTA CA UITE CAT RAU AI PROVOCAT SI MAI PROVOCI "STUPID MAN"(ASA ITI ZICE MARCEL PARCA)......



...CINE E INTERESAT MAI SUNT LOCURI DE MUNCA LA DE BOCK(DAF-URI CU CABINA ROSIE,LUITHAGENWEG ANTWERPEN...)

smocker spunea...

bai iosife unu nu suntem prieteni amici si relatii de genul asta si nu am fost niciodata.
doi pe mine ma banuieste lumea ca am facut un blog care spune adevarul dupa parerea mea,si pe tine ca esti turnator deci ce asemanari sunt intre noi ?
cind tu luai 1700 de dolari eu cistigam atit cit aveam nevoie asa ca nu vad care e subiectul in toata povestea asta.
ca esti sluga lu zoro sau canea stie toata lumea asa ca mi se rupe si de tine si de el .
ca si coloana verticala sau ce dracu zici tu acolo ,ma faci sa rid,hai sa ne vedem de treaba .

ti-am mai spus nu te lua cu mine ca stiu eu niste cancanuri cu tine si sar putea sa iasa urit veziti de treaba ta.
si apropo vezi ca lumea zice ca esti unul dintre cei mai libidinosi soferi de la delfincomar ,si nu sunt eu ala care zice.

iosif spunea...

eu nu am nimic cu tine scarpet,tu ai ceva cu mine si vreu si eu sa vomiti toate cancan-nurile care le stii tu,,si de fapt rog pe toata lumea care stie ca le-am facut eu rau sa scrie cu lux de amanunte tot ce are pa suflet,ca nu ma deranjeaza ,dar sa vorbesti asa doar ca se te afli in treaba,nustiu,o consider prostie omeneasc,cat despre faptul ca o sa iasa urat!!! i don`t give a shit,,tu chiar nu realizezi ca ma doare-n cot,ce vreau eu in toate rahaturile care le scrii la adresa mea este sa ti le sustii cu dovezi ,nu sa bati campii.cred ca te-am intrecut pe tine la libidineala,,,offf,, vai de capul tau scarpet.

Unknown spunea...

ROIBU DE CE VREI MA SA=L PARASESTI PE ANDRES VAN DER MASA??? TU MA CARE TE JURAI CU SEBI DE MANA CA ACOLO ESTE CASA VOASTRA......OOOOOOO LUME CE NASHPA TREB SA FIE CAND CINEVA TE DEZAMAGESTE.....ORI TE AU PUS JEGURILE ALEA SA MAI IEI PULSUL DIN SUEDIA????? MA DANE O SINGURA SANSA AI SA TRAGI PE AICI, DACA NE PROMITI CA VII CU MASINA DE SPALAT DUPA TINE SI PROMITI CA IN WIK AI SA TE OCUPI DE SPALAT SI DE GATIT, K AMANDOUA ITI PLAC...1 SA IEI 5 EURO DE SPALAT...2 SA TI INCLUZI COSTURILE ALIMENTARE IN BUZUNARELE ALTORA....HUUUUUUU CALICULE CE ESTI