sâmbătă, 8 octombrie 2011

Zoro se intoarce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Titlul nu are nici o legatura cu cu ce o sa postez azi dar luat in bataie de joc suna frumos .Cum dracu poti sa il iei pe Canea zis Zoro altfel dupa ce a indrugat la mangalia soferilor chemati la sedinta.
1 Salariul o sa ramina 2500 de euro.
Daca aceasta fraza era singura propozitie rostita la sedinta eu unul credeam ca o sa si intimple,dar nu Zoro a continuat si si-a dat cu stingul in dreptul.
2 Vor fi concediati pina la 1 ianuarie Roibu ,Mario Druta , si breloacele lui Andries,si vor fi promovati la planning alte slugi controlabile de catre mangalia ,cu facultati gen Botezatu Daniel zis si Burebista,si probabil Rosculet zis Geambo care are si el o facultate ,si este omul de baza al lor.
De ce sa nu il promovam si pe Hîdîrul Doner Diner KEBAB,ca Anghel sia dat in petec repede cind ai incercat.
Merita sa ii reamintim lui Zoro un lucru foarte important cum ar fi ca inainte sa te apuci sa faci curatenie in ograda altuia trebuie sa ai si un neuron cel putin functionabil ,ceeace nu este cazul lui.
A mai spus ca daca nu se tin de cuvint ii da in judecata.
Ok ii dai in judecata ca nu ii concediaza pe aia sau ca nu tine salariul la 25oo?
Pentru ca nu cred ca ERAI ASA TARE IN GURA CIND AI SEMNAT CONTRACTUL CU ei,iar asta oricum nu este in contract, ca poti TU numi sau concedia SALARIATII LUI acj med cargo .

Imi aduc aminte cum arata Zoro asta pe la sfirsitul lui 2007 inceputul lui 2008 ,plete slinoase de marinar iesit din santina de 10 minute,dupa ce sa trezit din betie in caldarina.
Bai nu mai mintii oameni ca tu nu poti face nimic si nimeni nu ti-a promis nimic.Nu esti decit un mincinos jalnic si atit.
Aia pe care vrei tu sa ii concedieze Janet ,care intre noi fie vorba are coaie mai mari si ca tine si ca Andries si daca ii mai frecati mult menta sar putea sa va dea dracu si bine ar face,sunt promovati de Andries si de tine ,iar ca sa ii dea janet afara trebuie sa ii dea una lu andries peste ochi ,daca ma intelegi.
Crede cineva din ACJ ca Andries ia decizii acolo fara sa stie Janet asa cum a afirmat Zoro adica Canea???????????????????????????
Eu nu ,tot discursul lui Zoro nu poate fi explicat decit asa.
El vrea sa creeze debandada acolo,daca lar fi avut pe Suciu acum iar fi fost de mare folos,iar la final el sa spuna ,Janet eu nu am stiut nimic dar am sa vin sa dicutam cum sa facem sa ramina comisionul acelasi.
Azi ar fi trebuit sa fie in Waardenburg sa se dea cu curul de pamant de supa rare ca o sa ne ia din bani ,oare este?
A mai garantat ca daca nu se respecta ce au zis el ,o sa gaseasca de munca la toata lumea la nu stiu ce firma din germania dar am mai vorbit de asta si nu cred ca pune cineva botul la aceasta vrajeala.
Parerea mea este ca in firma asta numai falimentul mai poate face curat sau inlocuirea personalului TOTALA.
Sa nu credeti ca ii apar pe cei care se situeaza de partea cealanta a acestei povesti,nu departe de mine acest gind,dar asta minte prea pe fata si ne crede prea prosti si nu suntem .
Fara aportul lor ,si vorbesc despre conducerea romaneasca de la acj aceste postari nu au fi existat si nici reduceri de salariu atit de mari.
Si nu conteaza parerea lor despre reducerile de salariu de 500 de euro conteaza parerile de genul iale din bani ca nu zic nimic,aviz lui Druta care inca nu sa potolit.
Si nu numai el toti inclusiv Azorel care e vai de capul lui din toate privintele.Are si Zoro dreptatea lui cind ia trimis acolo ca turnatori la el si ei nesimtiti sau sucit si toarna la Andries cu care Zoro nu mai vorbeste.
Si lui andries iau iesit varice pe scula daca o avea.Nu se stie sigur acest lucru ,multa lume il banuieste de a fi femeie sub acoperire.
imi asum greseala facuta intr-o postare anterioara cind am afirmat ca situatia lui ar arata plastic cam asa,ar avea p..a prinsa in menghina si ar stringe singur menghina ,este posibil sa aibe prinse labiile inferioare,nu stim cu exactitate dar sper sa aflam cu timpul de la baietii care poarta pe acolo bikini si tot felul de lenjerie intima mai sexy,gen chiloti cu ata in p..a.
Am un raspuns pentru baietii care vad o gramada de greseli si etc etc .
Raspunsul este BINE SI CE????????????
Va doresc un weekend placut in continuare.




Decit sa traiesti o mie de ani ca o Cioara mai bine cinzeci de ani ca un Șoim

2 comentarii:

smocker spunea...

sunt foarte suparat pe fidel de castron cum ii zic astia care comenteaza pe aici pentru ca tine cu andries dupa cum se pare ,sau poate mam inselat .oricum nu asta conteaza dar sa vedem care va fii reactia lui marcel dupa ce va auzi ca va fi nevoit sa o ia de la zero cu uni poate mai incompetenti ca astia care ii are.
isi va scana pula iar rezultatul il va trimite la biroul ,cum pompos si fara pic de realitate isi spun opariti aia de la mangalia.un raspuns corect pentru niste oameni care gindesc cu curu.
ce pula mea legatura are planningul cu faptul ca vrea dereglatul ala de andries asa din senin sa ia din bani?
numai o minte bolnava vrea sa regleze un dezechilibru creeind altul si mai mare.
bai nea zoro esti dus cu pluta mult mai rau decit credeam eu.
in alta ordine de idei daca vine la waardenburg simbata nu vine decit sa isi apere propriul interes nu al altcuiva.
si vedeti ce vorbiti sa nu o luati pe circa ca dauceanu.

vreau sa aduc calde multumiri si oamagi lui zoro andries si tuturora care mi-au inlesnit plecarea de la cap-ul ala.

MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
RETARDATILORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Anonim spunea...

Salut fost coleg,vis-a-vis despre ce ai scris de Suciu ca ar fi fost bun pt debandada!!! CRED CA TE INSELI AMARNIC SI NU CUNOSTI PERSOANA ACUZATA,SUCIU ASTA DESPRE CARE TU VORBESTI,omul asta nu a facut decat sa trezeasca in voi spiritul ca sunteti ROMANI si ca trebuie sa fiti uniti si ca nenorocitul asta pe care multi l-ati blamat si ironizat nu a facut dacat sa se lupte pt voi ROMANI,sa ne fie rusine ca am ajuns sa ne vindem intre noi treziti-va la realitate si nu uitati ca sunteti oameni,Vali Sterian,BUNUL DUMNEZEU sa-l odihneasca canta:"DOAMNNE DOAMNE vin-o sa vezi ce-a mai ramas din oameni"!!!P.S.:DESPRE SUCIU IN URMATOAREA postare veti primi un reportaj scris din ziarul Armata Poporului 1989,CAND SUCIU asta a facut fapte eroice,fiind soldat la revolutie si nu a cerut beneficii pt curajul sau si pt speranta ca vom fi cu adevarati romani----oameni treziti-va la realitate!!! Sper sa am acceptul lui sa pot trimite postarea cu faptele lui la revolutie.Va doresc un Craciun fericit,un an bun cu multa sanatate si nu uitati ca sunteti oameni...!!!