marți, 17 ianuarie 2012

Concurs fara premii

Ghiciti cine a facut acest blog ,iar cistigatorul nu va primi nimic.Asteptam raspunsurile iar rezultatul se va valida de o comisie foarmata din mine ,eu si cu persoana mea.Declar pe propria raspundere ca nu am consumat nimic  in aceasta seara si daca nu ma crede-ti cui ii pasa.
Acest BLOG isi va inceta activitatea ,pentru ca ii lipseste obiectul munci,care intre timp a decedat ,la figurat vorbind.
Astept raspunsurile dumneavoastra pe adressa stiuta .
Nu mai fiti asa de slugi ca o sa o luati in bot ,nimic necurat nu rezista,nu ma intreba ti de ce, ca nu stiu iar necurat nu inseamna  DRAC sau alte derivate din acest cuvint care provine din istoria Romanilor si se refera la Blazonul familiei lui Vlad Tepes carora li se spunea Neamul Draculestilor ,ei avind ca desen al blazonului un dragon chinezesc cu trei capete,iar in acel timp stiau asta in Tara Romaneasca exact citi stiu ce e soferia la VVT zilele astea.
De asemeni titlul blogului nu se mai potriveste cu realitatea din teren caci dupa ultimele masuri luate de Andries ,DESPRE CARE S A FACUT VORBIRE, au ramas sau se mai intorc la vvt numai soferi care nu sunt primiti nici unde in alta parte ,adica este echipa de vis care nu va mai vb pe la spate prin parcari si asa mai departe ,caci nici nu vor stii sa vorbeasca in nici o limba in curind. Adica sugestia ar fi sa angajati muti si sa ii legati de maini,sa nu vorbeasca prin semne.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Te saluta degetel.
Scarpet tu chiar mai stai de vorba cu toti sclavi astia care se numesc colegii? Esti baiat destept nu le mai cinta in struna! Toata viata lor nu au mancat CACAT si cu asta au ramas in cap,deoarece era gol la momentul acela cand serveau masa. Hai sa auzim de bine, multa bafta.

Anonim spunea...

Am vrut sa spun ca tota viata lor au mancat Cacat.....