joi, 15 septembrie 2011

.Astept reactiile lor.

johny bravo spunea...
...uite ca s-a gasit cine sa antreneze elevii de 1400 de euro pe luna,cine altii decat lingaii firmei,Azorel(DARIUS) si Tavi(femeia casei),era de asteptat,cine altii decat cei mai mari pupincuristi ai firmei.......RUSINE SA VA FIE CA SUNTETI ROMANI SI NU VA APARATI DREPTURILE SALARIALE,RUSINE,de maine voi sunteti umatorii care plecati acasa...cred ca deja stiati asta...:)

7 comentarii:

johny bravo spunea...

ATENTIE COLEGI!!!
DIN DATA DE 19-09-2011 ORA 08:00 VA INCEPE GREVA SOFERILOR DE LA ACJ MEDCARGO,ASADAR DE LUNI ORA 08:00 STOP MASINA!!!,AVETI GRIJA CA VOR FI MESAJE DE AMENINTARE TRIMISE LA ADRESA VOASTRE DE CONDUCEREA FIRMEI PE COMPUTERUL FIECAREI MASINI(GREEN CAT)NU VA SPERIATI ASTA E SANSA NOASTRA!...SA PLECE PLANNINGUL ROMANESC!!!,CEI CARE SUNT PE OLANDA VOR PARCA LA WAALHAVEN PARKING IAR INCEPAND CU ORA 12:00 SE VA FORMA O COLOANA DE LA ROTTERDAM (WAALHAVEN PARKING) PANA LA WAARDENBURG SEDIUL FIRMEI ACJ MEDCARGO SI SE VOR SUSTINE DREPTURILE NOASTRE ALE SOFERILOR SI NU VOM PLECA DE ACOLO PANA CAND ROIBU, MARIO,DRUTA SI TOATA GASCA LOR DE GULERATI NU VOR FI PLECAT DE LA FIRMA DE TOT...IAR PT CEI CE NU VOR PUTEA PARTICIPA LA GREVA...STOP MASINA!!! ACOLO UNDE VA AFLATI
STOP MASINA!!!
STOP MASINA!!!
STOP MASINA!!!
DOMNUL CANEA ESTE INFORMAT DESPRE ACESTE FAPTE,MULT SUCCES BAIETII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eu si atat spunea...

mai draga johny u chiar crezi ca vor face fetile astea ceva . eu cred ca te inseli dar vom trai si vom vedea @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ asteptam sa vina ziua aia

smocker spunea...

imi e greu sa cred ca domnul canea da sau va da vreodata doi bani pe voi.daca el stie de aceasta actiune ,actiunea in sine nu mai face doi bani.pentru ca atita valoreaza canea asta,cel putin in fata mea.zilele astea am sa vb cu cineva aici in suedia si am sa va dau cum am si promis o adresa sa va trimiteti cv toti care sunteti interesati.e pe mai multi bani decit la vvt dar fiecare isi negociaza atit cit il duce capul.am sa ii dau drumul pe net pentru ca fiecare are nevoie de o sansa ,asa cred eu inclusiv iosif si angel .eu nu cred ca canea asta o sa dea el 2500 pe germania si va spun sa dati timpul inapoi sa va ginditi pe ce bani lucrau nemti la vvt?asta doar va minte ca de obicei in rest nimic.omu e zero barat si sa pisat pe el ca il da andries draq si isi ia altul mai ieftin.
le doresc sa se duca draq impreuna cu toti sugaci lor.
draga nobrain ,eu nu dau in mario cum nu am dat niciodata el este in continuare prietenul meu dintr-un punct de vedere si daca am de spus ceva de el spun si nu ma feresc.asta e diferenta dintre mine si voi ,ca eu pot sa deosebesc adevarul de divertisment.

va doresc succes in ceeace vreti sa faceti dar cu canea pe post de steag nu aveti nici o sansa sa va reuseasca,GARANTAT.

eu si atat spunea...

doar ca reactiile nu prea apar pentru ca suntem prea lasi , johny esti un mare idiot

noname19noname spunea...

RUSINE RUSINE RUSINE tot personalu delphine comar si celor care arunca zvonuri aiurea si confirma spusele unei cartite din acj med cargo care l pupa n cur pe canea RUSINE

smocker spunea...

bai no name de cesa le fie rusine ?ca nu vor sa lucreze pe 2000 de euro asa cum vrei tu si cu catelusi aia care va tine andries in lesa?ba prietene dar ai tupeu ma nu gluma.un lucru e sigur tu nu esti mario ca ala nu putea sa scrie o prostie ca asta ,tu esti foarte prost si mintea ta nu functioneaza corect daca le spui unor oameni sa le fie rusine ca nu vor sa li se reduca salariile.astia fac greva sau ceva pentru bani ba dobitocule nu pentru canea.ca au pus uni botu la ala ,asa e cum ai pus si tu la andries,intelegi cap de piatra.consulta un doctor caci cazul tau e grav
si nu mai folosi numele meu cin vrei sa ma injuri sau ce vrei tu sa faci ,foloseste pseudonimul asta ca sa fim chit ,caci tu nu ti-ai dat numele .asta daca in adincul contului tau in banca a mai ramas vre-un leu sau o picatura de bun simt.


pisete in priza

Anonim spunea...

Ca fapt divers. Avis celor care vor sa se angajeze pe viitor la aceasta firma. Aceasta firma are multe nereguli incepand de la asigurarile sociale care nu va sunt platite in anumite perioade terminand cu rapciugile de camioane pe care lucreaza unii.

Nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba, o ruda de a mea este in prezent inca angajata la aceasta firma si este in stare grava in spital datorita rapciugii de camion (nu o sa dau detalii). Insa datorita circumstantelor am aflat multe despre aceasta firma.

Se pare ca domnul canea impreuna cu restul personalului ascund multe. Fiti pregatiti pentru procesele ce vor urma, nemernicilor.