vineri, 12 august 2011

domnului iosif


mie daca nu imi place ceva nu mai fac acel lucru,te invit sa procedezi in consecinta .daca sunt colegi care cred o iota din ce spui tu nu e cazul meu .spui tu ca esti vechi ca esti copetitiv si din cauza asta esti tratat mai bine. am sa sa iti dau o lista cu soferi mult mai competenti ca tine care nu au avut parte de acelasi tratament dar nici nu folosesc apelativul d-nul cind se refera la canea.decit din condescendenta ceea ce e normal si nu din slugarnicie ,ca tine ceea ce e foarte anormal.

traian
emil bogdan
doru sprinceana
ciortan si nu mai stiu cum (astia au fact soferie nu jucarie din aia cu vaicareli la sfirsit de saptamina ,la ei nu se termina niciodata cind aveau curse)
catalin caliman
andronic claudiu (tu nu stii pe harta sa arati locuri pe unde a condus baiatul asta )
botezatu daniel
capraru leonid
mirza emil
lovin (care a luat primul remorca ce 5 axe si l-au trimis acasa ca sa il dea exemplu in loc sa ii acorde tratament special ca si tie.si mai sunt dar nu imi vin in minte acum oricum tu esti mult sub locul 20 daca s-ar face un clasament pe bune in firma .daca esti asa de bun de ce nu mergi tu cu KTJ 919 si merge leo de 1 an .soferia nu inseamna numai sa iti alegi cea mai buna masina . si inca ceva, ce experienta de extern aveai tu cind ai venit?
precizare extern nu inseamna sa mergi din mangalia in constanta cu autocaru,sau in cariera la sitorman.ia spune cita rabdare aveau olandezi cu voi cind ati venit si cita au avut dupa iulie 2008 de exemplu .mario zicea ca il dirijeau trei olandezi si ii spuneu cind isi pierdea rabdarea ,el nu ei ,ca nu e graba si ca o sa invete ceea ce nu e rau dar ati inceput voi sa facet-ti pe soferi si asa sau pornit lucrurile pe stricat . un loc de munca este un contract intre tine si o companie iar partile implicate au un anumit profit mai mic sa mai mare .sa iti dea cineva sa maninci inseamna ca esti handicapat si nu iti poti cistiga singur painea.unde crezi ca il durea pe canea citi soferi mai vin dupa tine daca ii dadea andries comisionul pentru 100 de soferi pe o perioada de 4-5 ani in ziua in care ai venit tu?
las-o mai moale cu criticatul la fetele ale ca ma apuc sa spun niste lucruri care chiar nu au legatura cu ce dezbatem noi aici .in incheiere vreu sa iti spun un lucru am sa vorbesc de tine cit vreau eu, tu ai ales ca si scarpet sa va face-ti publica identitatea,asta nu ma obliga pe mine la nimic.apropo am uitat sa il trec pe lista aia dar oricum nu mai conteaza ca a plecat .

nu iti voi mai raspunde indiferent ce scrii penru ca esti fals ,slugarnic,turnator,laudaros ,ipocrit ,si gata m-am saturat de tine .nu blochez comentariile din respect pentru alti colegi care vor sa comenteze.
am sa comentez despre accidentele suferite de dan roibu si catalin caliman intr-o postare viitoare ca sa stie si colegi mai noi cum vor fi
tratati in caz de accident si cit valoreaza asigurarea semnata la mangalia cu atita tam tam
weekend placut





Caracterul fara inteligenta poate multe dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic
Marcus Tullius Cicero

18 comentarii:

iosif spunea...

foarte bine ca sunt alti soferi mai buni ca mine pentru ca sunt soferi cu ani grei de soferie,niciodata nu am zis ca sunt cel mai bun,am zis ca-mi fac treaba bine si nu ma simt viza de ce ai zis tu.
ca baiat destept si nascut in centrul constantei(parca asa mi-ai zis odata), am crezut ca realizezi ca am vorbit metaforic cand am zis ca"am sa le zic domni ca ei mi-au dat un job sa manac o paine si nu eu lor".
dar profilul tau care esti?
daca tot vorbesti de profile,acela de blogger ?
afla ca am mers si pe magnum si nu mia cazut coaiele,dar tu de ce nu ai mers cu 919 nicioadata?
mai bine sa fiu asa cum zici tu ca sunt decat sa fiu un frustat,ofticat etc.etc.
poti sa scrii despre mine cat te tine degetele sa tastezi,ma doare in cot,tot un servetel umed ramai pentru mine.
mai bine te-ai face gardian ca acolo stateai toata ziua la poarta si frecai menta degeaba.

truckiveco spunea...

pentru fidel dar nu castron,

asa cum spuneai tu poti fi chiar si andries numai ca el nu va putea scrie cu accent de moldovean niciodata.Nu ca ar fii grav ca esti moldovean numai ca ne faci de tot rasul. asa cum ai fost avertizat ai sa fii ginit si iata ca acum in concediu nu mai ai timp de scris@@@@@ noi ori cum asteptam aberatiile tale si incetul cu incetul or sa fie de domeniul trecutului. ai sa plangi pe la usa vvt-ului asa cum au mai plans si alti (asta asa ca sa nu interpretez altfel)am auzit ca si cei care stau la haturile planningului ar urmari mesajele si poate si-or da seama si ei cine esti castronel de fildes ca fie vorba intre noi ai cam beneficiat de cam multe favoruri din partea lor dar asta este trebuie sa aiba si ei fetele lor. poate te rupi de cateva ore din concediu si ne spui cum sa intamplat cu accidentele lui dan si caliman,ca tare curios sunt ce varianta ai mai auzit . am sa-l urmez pe iosif si scarpet( salut baieti)si am sa-mi divulg identitatea adata cu numele tau cand am sa-l fac oficial cu probe.(desi tie nu-ti da dreptul nimen sa dai numele unor baieti care ,spui tu fara probe,ca si-o trag pe nas.Este foarte grav ce ai facut,dovada ca nu ai scrupule si este un teica berchea care iti place mai mult barfa decat munca.Si sa vedem cu ce mesaj ai sa raspunzi.

smocker spunea...

bai prietene (truciiveco)sa stii ca pot sa scriu corect dar nu vreau.sa ma saluti cind o sa faci ca mine ,adica sa spui cine esti atunci o sa iti raspund ,deocamdata capu in cur si joc de glezne ca esti la fel ca ceilanti comentatori adica la secret .daca crezi ca asta e andronic esti fraier si o sa iti zic de ce .calaudiu este in concediu dar si eu sunt ,pe el nu il intereseaza a vvt decit ziua de salariu.ce am observat eu este ca toti care comentati aici sunteti impotriva lui fidel si asta ma face sa ma gindes ca toti sunteti breloacele lui andris deci nu va mai cacati pe voi ca pute.spunetimi mie ce scrie aici neadevarat?macar o propozitie,slugile dracu ce sunte ti.si inca ceva bai onanisti rupti in cur din cauza voastra sau intimplat acidentele lui dan si a lui cata,ca daca va aduceti aminte eu nu eram pe metereze sa intind cabluri si alte prostii si cind ziceam ceva toti o sugeati in cur de meclisti ce erati si sunteti.oricum claudiu ala e prea smecher ptr voi si ii dati in bobi am curaz sa fac pariu bca ala nici nu a deschis vreodata saitu asta
si apropo de ce iti trebuie probe sa iti dai numele nici tie nu iti vine sa crezi ca o sa ai curaj sa spui cine esti cu adevarat si ai nevoie de dovezi.

pisete in priza ca oricum nu te curenteaza.
sal claudiu daca citesti asta iar daca esti tu ceea ce nu cred esti foarte tare domnule

maricik spunea...

Salutare la toata lumea,indiferent in ce tabara s-ar afla(e clar ca sunt doua tabere)
Am si eu o nelamurire,de ce trebuie sa va vb urat?
Eu nu tin nici cu capra,nici cu varza(fara nici o referire),dar tot ce s-a discutat pana acum are un mare sambure de adevar.O discutie pe un ton mai amical ar fi fost mult mai potrivita si cred ca mai multa lume ar fi intrat sa discute aici.
Totusi din cate se pare multora le este frica,desi nu ar trebui,pentru ca traim intr-o lume libera si avem dreptul de a vb si a ne expune anumite pareri!Fiecare are dreptul de a exprima ceea ce simte,fie ca isi face public numele sau nu si nu trebuie condamnt pt asta!
Nu toti simtim acelasi lucru pentru o persoana sau pentru un lucru,samd.,de aceea,repet,nu trebuie condamnat nimeni pentru ca isi exprima punctul de vedere.
Va doresc multa sanatate tuturor.

johny bravo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
johny bravo spunea...

tavi e un prost ca face mancare pt idiotii de la planning(daniel roibu,mario alexoiu,florin druta)si plateste cu banii lui ,numai ca sa ramana la garaj in weekend la asta il mai sustine si darius(azorel);iar florin druta e atat de prost ca a ajuns sa isi faca singur rapoarte.....asta atunci cand nu suna la andries sa dea pe binga pe unu si pe altu care cine stie ce a mai zis... iar roibu deja are slugi,cand a plecat acasa tavi si cu darius a trebuit sa-i pregateasca bagajul etc si ar mai fi multe de zis,acum daca ai vreo problema si vrei sa discuti cu conducerea olandeza ti se zice ceva de genu:vezi ca-i deranjezi.... domnilor ce pot sa va zic decat ca va salut cu levieru si mult succes pe mai departe

johny bravo spunea...

...si mult succes lui chelu ca am inteles ca nu se mai intoarce,cica ar fi un sofer neprofitabil pt firma asta pt ca a avut sasiul vvt6003 si cu un container de 45ft s-a urcat pe o bordura si a rupt un cauciuc.....astfel de remorci ar trebui duse la muzeu ca sunt deja expirate sau mai bine zis aveti grija ca s-ar putea sa fiti printre urmatorii care va trimite firma acasa din cauza remorcii asteia

truckiveco spunea...

Smockeras,

la tine nu am prea mari pretenti de a discuta in alti termeni ca te cunosc prea bine,si totusi cu bun simt te-am salutat.
asta asa ca prea faci pe fata mare ,ca sa nu uitam ce multa lume stie(eu am asistat la o discutie intre tine si mario)ca printre injuraturile care vi le trageati era si un pick de iubire.Mint cu ceva aici?Eu nu ma aflu in nici o tabara,am mancat futai si de la dan si de la mario(pe florin nu-l mai pun in calcul)si am ajuns la concluzia ca ei pt.asta sunt platiti,sau ma rog asa cred ei.Atata timp cat imi fac treaba si ami iau bani nu ma mai intereseaza .acum sincer tu ati luai bani mult mai usor ca mine ,iar acum cam trebuie sa alergi si tot nu iei cat la vvt,si probabil de aici si inversunarea care o ai pe cei care inca mai lucreaza pt.vvt. si sunt inpotriva lui castron de fildes.Nu as avea nimic cu el daca nu ar scrie doar ce a auzit pt. ca sunt venit cam in acelasi timp cu el si vorbeste de niste lucruri pe care noi nu le-am prins si atata timp cat noi nu le-am trait pe viu cum poate sa spuna ca este adevarat? A .. ca le-am auzit si le-am plinbat din gura in gura si fiecare a mai pus sau taiat ce a vrut ,asta este altceva.Dar sa scrie frate am auzit,cred ca ,parerea me,etc. dar nu ca stie el cum si unde bate inima lui andris ,titi /ro.planing si cu cine mai are el probleme.De Marcel nu se leaga nimeni ca de lasi ce suntem nu poate sa comenteze si este mai usor sa ne porcaim cu cine ne tine.desi eu cred ca li se cam rupe de noi ,sigur citesc si ei.
ami pare rau ca am atins un punct nevralgic cu tine dar prea stai mot s, la panda ,si mai mult pt. intimidare.
daca nu ne convenea ceva plecam toti dar vad ca ne tinem tare pe baricade iar fetele au cedat/ca fie vorba intre noi tu nu ai mai fost primit nu ca ai plecat de buna voie.Mint cu ceva?si unde pui ca al auzeam pe mario ca vei veni inapoi????or de ce atata ura cand tu inca mai ai cas la gura inpotriva vvt-ului???
sti vorba aia cainii latra ursul merge!
M-ai vor si alti sa vina dar voi aveti grija sa nu cunva sa vina alti mai buni si sa ne ia locurile!asta mi sa intamplat si mie cand ma dat cu unul de bine si nu vroia sa-mi spuna prea mulea ca maine poimine ai iau locul!
Asti-a suntem domnilor si vor supravietui cine munceste.

Iar pt. johny Travolta se vede ca are ceva personal cu tavi bucataru (dar de unde stiti ca nu foloseste picatura chinezeasca@@@@.pt. baieti buni si ne iubiti de noi toti)
Eu in putinele mele treceri de weekend pe la garaj am mancat din mancarea facuta de tavi si am cotizat cu cat au dat fiecare( intre 2 si 3 euro)si am vazut ca toti care mancau cotizau.Ce face rau daca ai place sa faca mancare si da si la alti nea johny?poate este ceva personal cu matale.(sti vorba aia ca dragoste cu de-a sila nu se face sau sunt neamuri bune si neamuri proaste?) ce zici unde te incadrezi?
Dar de cati este trezit din somn sa-i ajute sau in weekend nu spui nimic sau tu doar ai auzit ca face mancare din bani lui pt. niste idioti?
De chelu ca sa zic? Doar cal iubea Marcel mai mult cum de fapt sunt mai multi in aceiasi situatie .Dar vedeti o chestiune banala si in contradictoriu.De ce ca /Lovin/iosif,coita,seby, etc ( am folosi cateva nume déjà intrate in jocul asta, si imi cer scuze ca le-am folosit si eu)ierau vazuti si sunt vazuti foarte bine domnilor iar alti care nu sunt siguri pe iei tremura si asi duc veacul pe aici cu teama ca vor disparea si din grupa C ??? SIMPLU. PT CA MUNCESC MULT DOMNILOR SI BRAVO LOR si nu stau sa carcoteasca ,cand au ceva de spus o spune fiecaruia in fata.
In rest numai de bine sa auzim.

smocker spunea...

bai lake flausat ce bani am luat eu mai usor ca tine ?
nu il injur pe mario decit daca greseste si fata de mine a gresit foarte putin .
am facut GRESALA sa ma cert cu mario cu cane cu dan roibu cu druta ,s a m d ,DEGEABA ca ei nu mi-au spus mie nimic aproape niciodata daca nu crezi intreabai,fraier coclit ce esti si limbistopupincurist.
cu MARCEL ca sa te certi mai intii tre sa sti sa vb cu el,oricum omu e valoare,ca o paranteza eu am lucrat cu el o saptamina sau doua nu mai stiu exact si a fost PERFECT.
mario DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ,NU STIU DACA si al lui ,e PRIETENUL meu.
dar am sa il fut deciteori cred eu ca nu face bine si pe fata nu ca tine .
te rog sa nu iti dai numele ptr ca nu trebe dai inainte si scrie asa mie imi place
eu acum iau 2500 de euro si nu depasesc 8000-10000 de km pe luna.
nu ii mai pupa in pula pa astia ca seby lovin coaye sau iosif ca si ei si eu si tu toti am facut greseli si o sa mai facem dar nu despre asta se vb aici ,sau nu ai prins ideea ?
in incheiere bai ruptule pe mine nu ma dat nimeni afara de la vvt ,am plecat ca nu am vrut sa ma port ca o sluga in fata lu canea ,imi ceream scuze sau lasam timpul sa treaca ,maxim o luna jumate si gata veneam inapoi pe cai mari . esti de acord pina aici?
stai sa iti mai spun

acum doua trei saptamini sau patru nu mai stiu exact,ma cautat motanu pe skipe ca vrea sa vb cu mine si seara am vb cu el si cu mario si am primit urmatoarea oferta

sa ma intorc la vvt ,iar daca tot stii tu atitea eu cind am plecat am spus ca ma intorc daca nu mai am de a face cu Mangalia ,iar ei au fost de acord ,intreabai pe mario si motanu ca cu ei am vb.
ca sa ma conving ca nu e vrajeala lam sunat pe andries si mia comfirmat
si cine stie poate am sa vin inapoi.
asa ca bai nu mai minca cacat ca ce am facut eu acolo NEFUTUT de nimeni tu nu ai sa faci nici de acum inca vreo zece ani futut si la propriu si la figurat.
EDUCATIA nu are nici o legatura cu soferia ,pari un om mai cu carte dupa cuvintele pe care le folosesti ,dar doar pari si ai fi in stare sa te lingi si in cur daca ai putea de burta date in pula mea de lake flausat ce esti.

nu poti face diferenta intre serviciu si divertisment ? si mai repet o data mario la sprituri si la caterinca are locul doi pe vvt dupa coaie care e cel mai tare ,dar tu esti prea preocupat sa il lingi in cur pe dan decit sa faci diferente din astea.
si ala nici macar nu va baga in seama
hahahahaha

smocker spunea...

as vrea sa ai dreptate si ei adica olandezi sa citeasca aici pentru ca vreau sa il salut pe Marcel ca asa vreau sa muriti de ciuda toti fututi incompetenti de la acj med cargo si sa io sugeti si lui si mie si lui mario asa bonus.mario va fute ca ii permiteti si nu il sunati ca dauceanu dupa telefonul personal (hahahaha) sa il mai intrebati cite pule ia mai tras Marcel in ziua aia si sa il injurati pe ala,adica sa il lingeti pe pula .cum o faceati mai inainte cind credeati ca e al mai mare si mai tare,si nu ca acum cind credeti ca e dan.
si daca as vrea sa arunc tot acjul ala in aer as putea ca stiu foarte multe chesti si birfe dar au ramas la mine si nu am sa le dau mai departe ca nu e genul meu.intreabal pe Dauceanu daca nu ma crezi il aveam in mina si miam vazut de ale mele si o sa imi vad in continuare,pe ce bani merit ca or fi 2 4 6 mii atita merit atita iau. ai tu idee citi colegi veneau sa stea de vorba cu mine ca sa mai aibe ce turna pa la sefi puli de la mangalia ?pot sa iti dau o lista daca vrei.
si mai gindestete de ce la dat andries pe chelu afara ca e incompetent dupa ce a lucrat ptr el citiva ani buni?
ai grije pe la cine torni ca sar putea sa ai o surpriza neplacuta.
ce zici te bagi ?
ghicitoare

manastire intr-un picior ghici ciuperca ce e?

johny bravo spunea...

bai truckiveco ti-ai pus un nick name de cacat ca si masina aia pe care o conduci in care pute de nu poti sta in ea si pe deasupra mai si ploua in ea cand ploua afara,cat despre parerile tale sunt la fel ca si masina...nu-i asa domnule azorel?ca doar acum ai iveco:)

truckiveco spunea...

mai nea johny a lui travolta,

uite ca contractul asta nu sunt pe iveco spre fericirea mea ,este vre-o rusine sa conduci iveco?dar te-as intreba eu pe tine nu cunva faci parte din acele mirese de care se vorbeste pe aici de tu ai fi pe nu stiu ce supersonice si ca tu (misugeameai ce esti)si cu relatii cu dublu obraz nu ai avea fata de iveco?????/Cred ca tu esti de-a lui mario ca prea te-ai legat de bucatarul lui dan.Si inca ceva la o ora de varf tu ai si timp sa mai scri cate ceva/Poate cei din planing poate sa ne ajute cu ceva detalii cam ce masini au fost oprite in timpul acela.Eu unul scriu din mers!la cata minte ai poate ne spui de curiozitate ce supersonic conduci acum????or cum esti nesemnificativ pt. discutiile care se abordeaza.
Hai sa mai auzim una de bine ca parca ne trece mai usor contractul.

truckiveco spunea...

apropo nea jhony a lui travolta,

Fi baiat destept ca put camioanele de cata prostie suporta%% si nu de mizerie
daca eram azorel si este acea persoana care ai aduceti voi acuze desi nu merita nu putea sa plaseze mesajul duminica ca era la garaj.pricepi mataluta?
Vino cu ceva mai concret.

johny bravo spunea...

chiar daca nu ai iveco acum tot prost esti bai jegosule nu sunt cu mario si nici cu dan chiar daca acum astept sa termine pauza la rst zuid,sunt online cand vreau eu nu cum vrei tu bai jegosule si pt tine bai imputiciune numele meu e johny bravo bai kkat cu ochii scosi....!!!!!!!!!!!!!!!!111

truckiveco spunea...

eee. acum pot sa-ti spun bravoooooooo.

La cata cultura ai prefer sa te las cu al de sus in paza si sa-ti lumineze mintea ca mare nevoie ai nea jhony travoltica.
hai pa si nu mai astepta sa-ti raspund ca este prea greu pt. mataluta sa pricepi cu ce sa mananca omenia.
Ps;De la cati-va inculti ca tine o ducem cum o ducem.

johny bravo spunea...

ce ba frendule te deranjaza adevarul...,sti tu ce e aia omenie?iti trebuie cutit,furculita...da ba o ducem asa din cauza unor idioti ca mario sau prea smecheri ca roibu sau prea prosti ca druta(sau van der druta)...asta e motivul pt care o ducem asa greu si nu mai este ce a fost la inceput cand am venit eu,nu stiu tu cand ai venit ,dar de atunci de cand vorbesc eu nu exista weekend loading si mario si roibu sau druta nici nu visau ce este ala planning...intreaba-l pe roibu cum era imbracat cand a venit in olanda ,cred ca a si uitat de cand poarta numai toale de firma si tu vi sa-mi vorbesti mie de omenie?...mai gandeste-te,daca vrei sa vorbim si de cultura iti stau la dispozitie...dar te-as invita mai intai sa te gandesti de doua ori inainte de a purta o discutie serioasa,in functie de caracterul fiecaruia ma pot adapta in discutii foarte usor ...chiar si cu tine daca meriti...!!!!!!!!!!!!!!! PS:nu vreau sa-l imit pe marcel cand trimite mesaje dar imi place sa folosesc semnele de punctuatie ok?(ok ca druta) :)

johny bravo spunea...

...scriu pe acest blog pentru ca stiu ca mario citeste tot ce se scrie aici,sau cel putin asa vorbeste lumea...,si vreau sa-l salut pe iosif ca merita si este singurul pana acum care a scris cu numele lui adevarat BRAVO JIDANE,si da-le ceea ce merita drumuri bune!!!!!!!!!acolo unde va aflati

noname19noname spunea...

ce va mai place sa va balacariti aveti dreptate
( poate) in tot ce spuneti akolo dar rezolvarea e una singura ori aksa ori aici sau ar mai fi o varianta sa ne unim cu toti sa facem cv ori toti aksa ori niciunu si sa fim uniti nu cred ca o sa se intample vre o data